Startside Op oplevelser opskrifter haven
 

 

 

Indonesisk kylling

1 stor kogt kylling eller kyllingefileter
2 peberfrugter i strimler
3 bananer
3 dl piskefløde
1-2 fed knust hvidløg
2 tsk. karry
1 spsk. sambal oelek ( chilipasta)
1 dl mangochutney ( stærk eller mild efter temperament)
salt
 
 
Tænd ovnen på 225 grader. Del kyllingekødet i regelmæssige stykker.
Skær bananerne i skiver.
Læg kylling, peberfrugt og bananer skiftevis i et smurt fad.
Pisk fløde til let skum, og vend karry, hvidløg og mangochutney i.
Chutneyen kan event. blendes først, så der ikke er store stykker i.
Smag til med sambal oelek og lidt salt.
Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet.
Stil retten i ovnene i 20 minutter.
Servér med løse ris.

tilbage