- 1 stor kogt kylling eller kyllingefileter
- 2 peberfrugter i strimler
- 3 bananer
- 3 dl piskefløde
- 1-2 fed knust hvidløg
- 2 tsk. karry
- 1 spsk. sambal oelek ( chilipasta)
- 1 dl mangochutney ( stærk eller mild efter temperament)
- salt
-
-
- Tænd ovnen på 225 grader. Del kyllingekødet i regelmæssige
stykker.
- Skær bananerne i skiver.
- Læg kylling, peberfrugt og bananer skiftevis i et smurt fad.
- Pisk fløde til let skum, og vend karry, hvidløg og mangochutney i.
- Chutneyen kan event. blendes først, så der ikke er store stykker i.
- Smag til med sambal oelek og lidt salt.
- Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet.
- Stil retten i ovnene i 20 minutter.
- Servér med løse ris.