|
1 pk. frossen kyllingebryst (500 g) 1/2
I vand 1 stilk bladselleri 2 stilke persille 1/2 tsk salt Marinade: 1 spsk olivenolie 1 spsk majs- el. solsikkeolie 1 spsk citronsaft 1 fed presset hvidløg
¼ tsk salt 1 laurbærblad 2 spsk pinjekerner 2 spsk rosiner
radicchiosalat 4 tomater
Tilbehør: Flutes. Kyllingebrystet optøs og koges ca. 10 min i vand tilsat løg, bladselleri, persille og salt. Kyllingebrystet afkøles, skindet trækkes af. Kødet skæres i tynde strimler og Iægges i et halvdybt fad. Marinaden piskes sammen og hældes over. Kyllingebrystet marineres 10-12 timer i 1 køleskabet. Kyllingebrystet arrangeres på en blanding af røde og grønne salatblade og pyntes med tomater skåret i kvarte.
|