-
- Mexicansk kylling ( 4 personer)
- 8 kyllingeoverlår
- 2 tsk. st. kanel
- 1 tsk. st. nellike
- 2 tsk. groft salt
- 1½ spsk. olie
- 1 lille løg
- 2 dl hønsebouillon
- saft af 2 appelsiner
- 1 dl rosiner
- 2 appelsiner i skiver
- lidt smuttede grofthakkede mandler
- TILBEHØR: ris
-
- Tør kyllingestykkerne godt af. Bland krydderierne, og gnid kødet med
dem.
- Hak løget fint. Brun kødstykkerne godt i olien i en dyb pande.
- Tag dem op og kassér det meste af stegefedtet.
- Svits løgene et øjeblik. Læg kødet tilbage i gryden og hæld
bouillon og appelsinsaft ved.
- Lad retten snurre under låg 30 minutter.
- Kom rosinerne ved og steg videre 10 minutter.
- Pil appelsinerne og skær dem i ikke for tykke skiver.
- Læg dem ved, og varm retten igennem et par minutter.
- Smag skyen til , den skal ikke jævnes. Servér med drys af mandler.