Startside Op oplevelser opskrifter haven
 

 

 
Mexicansk kylling ( 4 personer)
 
8 kyllingeoverlår
2 tsk. st. kanel
1 tsk. st. nellike
2 tsk. groft salt
1½ spsk. olie
1 lille løg
2 dl hønsebouillon
saft af 2 appelsiner
1 dl rosiner
2 appelsiner i skiver
lidt smuttede grofthakkede mandler
TILBEHØR: ris
 
Tør kyllingestykkerne godt af. Bland krydderierne, og gnid kødet med dem.
Hak løget fint. Brun kødstykkerne godt i olien i en dyb pande. 
Tag dem op og kassér det meste af stegefedtet. 
Svits løgene et øjeblik. Læg kødet tilbage i gryden og hæld bouillon og appelsinsaft ved.
Lad retten snurre under låg 30 minutter. 
Kom rosinerne ved og steg videre 10 minutter. 
Pil appelsinerne og skær dem i ikke for tykke skiver. 
Læg dem ved, og varm retten igennem et par minutter. 
Smag skyen til , den skal ikke jævnes. Servér med drys af mandler.

tilbage