Mexikansk kyllingelasagne
500 g kylling i tynde strimler
lidt olie
9-12 stk. lasagneplader (grønne eller hvide)
1 pk. frossen helbladet spinat
8 modne tomater el. 1 ds. hakkede tomater
1 løg
¼ l piskefløde
1 brev Mex & Co Taco spice mix
3 tsk. ostindisk karry
3 spsk. tomatketchup
salt, peber og oregano
200 g mild revet ost
Tø spinaten op og hak den groft med en kniv.
Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie + karry.
Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde.
Blend tomaterne og kom dem i sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne.
Lad denne sauce koge i 15 min og smag den til med flere krydderier.
Den må gerne
være stærk, da spinaten tager noget af smagen.
Smør et ovnfast fad.
Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat, samt lidt
kylling og drys med ost.
Fortsæt sådan i 3 lag og slut med sauce og ost.
Lad det gerne trække lidt, inden den bages midt i ovnen ved 180 grader eller 150
grader varmluft i ca. ½ time til lasagnepladerne er møre.
|