- Marineret mørbrad med grøn sauce ( 6 personer)
- 2 mellemstore mørbrad
-
- MARINADE:
- 1½ dl soja
- 1 dl olie
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1 spsk. engelsk sauce
- kværnet peber og tabasco
-
- GRØN SAUCE:
- ½ l Cheasy eller alm. creme fraiche
- ca. 1 dl mayonnaise
- 1 bdt. hakket purløg
- 1 bdt. hakket persille
- 1 bdt. hakket dild
- tabasco, salt og engelsk sauce
-
- TILBEHØR:
- Ovnstegte kartofler og salat.
Bland marinaden og læg kødet heri. Lad det trække koldt
6 -12 timer ( gerne længere).
Vend det af og til, hvis marinaden ikke dækker.
Læg kødet på en rist over bradepanden.
Drys med ganske lidt salt (
marinaden er salt). Steg mørbraden ved 225 grader i 15-20 min.
Rør saucen sammen og smag den til. Servér kødet skåret i tynde skrå
skiver.
|