- Svensk farsbrød ( 4 personer)
- 3/4 dl rasp
- 2 dl mælk
- 500 g hakket oksekød
- salt og peber
- 1 dåse flåede tomater
- 2 skiver franskbrød
- 25 g smør
- 1-2 fed hvidløg
- 1 bdt. hakket persille
- ½ spsk. kinesisk soja
- 3-4 skiver bacon
-
- TILBEHØR: KARTOFLER ELLER GRØN SALAT
-
- Rasp og mælk blandes. Kød, salt og peber røres i.
- Farsen lægges i 1 eller 2 stænger i et fad.
- Tomaterne lægges ved siden af.
- Brødet smuldres og røres med smør, hvidløg og persille.
- Persillemassen
fordeles over tomaterne.
- Farsen pensles med kinesisk soja. Baconskiverne lægges over farsen.
- Retten stilles i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader.