Pizzabøffer
Disse bøffer lavede jeg ofte, da børnene var små. Dengang var det et hit.
3 spsk. rasp
1½ dl mælk
500 g hk. oksekød
1 æg
1 hk. løg
1-2 tsk. salt
smør/olie til stegning
1 hk. løg
1-2 fed presset hvidløg
250 g champignon
1 ds. flåede tomater
1 spsk. tomatpure
1 tsk. oregano
1 tsk. salt, lidt peber
Raspen udblødes i mælken.
Kødet røres med rasp, løg, æg og salt.
Kødet formes til bøffer, som brunes på panden.
Sauce:
Løg hakkes. Hvidløg presses.
Løg, hvidløg og champignon svitses på panden.
Tomater, pure og krydderier tilsættes:
Saucen småkoger i 5 min.
Saucen hældes over bøfferne, som steger færdig i saucen i 5 min.
Tilbehør: Ris
|